Un conseller de Nou Barris del PSC a judici per haver agredit a dos companys de la Trobada Alternativa i de la CUP

Nacional

Mario García Gómez, militant del PSC-PSOE i actual conseller d’aquest Districte, fou denunciat per agressió i el judici tindrà lloc el dimarts 6 de setembre, […]


Mario García Gómez, militant del PSC-PSOE i actual conseller d’aquest Districte, fou denunciat per agressió i el judici tindrà lloc el dimarts 6 de setembre, a les 10 h, als jutjats d’Instrucció de la Ciutat de la Justícia.

La CUP de Barcelona fa una crida a assistir al judici per donar suport a les persones agredides i per demostrar al PSC-PSOE que no tindran impunitat en les seves actituds xulesca, prepotents i violentes.

I és que la CUP considera que res ha estat més violent al llarg d’aquestes dècades que el seu exercici del poder, completament contrari a les necessitats de la majoria social treballadora barcelonina.

El 20 de maig del 2011 cap a dos quarts de dotze de la nit un petit grup de veïnes de Nou Barris van ser agredides –qui en sortí més malparat fou el company S. V.– per Mario García Gómez, militant del PSC-PSOE i actual conseller d’aquest Districte.

El motiu de l’agressió, en el context de l’última nit d’encartellada de la darrera campanya electoral municipal, fou que s’estava discutint públicament amb una dotzena de militants del PSC-PSOE per les polítiques conservadores que han desenvolupat a partir del 1979 des de l’antic consistori governat per aquest partit.

Després de l’atac rebut per part d’aquest càrrec del PSC-PSOE, dues persones de la Trobada Alternativa i de la CUP de Nou Barris van haver de ser ateses al CAP de la Guineueta.

25 d'agost de 2011