La Crida Premianenca ja avança amb pas ferm

Nacional

Crida Premianenca continua conformant el seu projecte de cara als comicis del 22 de maig. La formació independent de nova creació va celebrar la seva […]


Crida Premianenca continua conformant el seu projecte de cara als comicis del 22 de maig. La formació independent de nova creació va celebrar la seva 3ra assemblea de membres, una trobada que va servir per tancar la capçalera de la llista; per calendaritzar les accions prèvies a la campanya i pròpies de la campanya; i per perfilar l’estructura, els grans eixos i els continguts del programa que presentaran a les urnes.

La llista està encapçalada per Joan Ribet Casademunt i el segueixen, en els cinc primers llocs, Marc Forés Matallana, Nico Bobadilla Roca, Sara Montesinos Pinilla i Mercè Gil Serra. El grup de persones que conformen el global de la llista exemplifiquen la voluntat de la formació de sumar joventut, experiència i sobretot un compromís rotund amb les necessitats i el futur del seu municipi (que es fa palès amb la trajectòria de tots i cadascun dels membres, sempre lligada a iniciatives socials i culturals des del teixit associatiu).

 El programa electoral es desgrana en tres gran eixos: municipi i territori, municipi i societat i municipi, organització i participació. Tot i que els continguts ja estan elaborats, ahir l’assemblea va crear dues comissions (de contingut i de comunicació) que li donarà la forma definitiva i també es va constituir un grup que treballarà específicament en els actes públics des d’ara fins a la data de les eleccions.

 D’aquí pocs dies es coneixeran els noms de tots els candidats i candidates de la llista!

13 d'abril de 2011