La CUP de Balaguer presenta els sis primers de la llista

Nacional

La CUP de Balaguer, ha presentat els sis primers llocs de la llista electoral pel proper 22 de maig. Aquesta estarà encapçalada per Jordi Casals, […]


La CUP de Balaguer, ha presentat els sis primers llocs de la llista electoral pel proper 22 de maig. Aquesta estarà encapçalada per Jordi Casals, i té el suport i implicació del pagès i reconegut lluitador balaguerí, Josep Pàmies; qui amb en Jordi Querol, Hel·lena Guillén, Gerard Ferrer i Mireia Farrero acaben de conformar aquests primers llocs.

La CUP, és el primer cop que es presenta a Balaguer, i vol ser el motor de la transformació social de la ciutat, alhora que representa una alenada d’aire fresc  en la política municipal.

La CUP, és presenta com l’únic partit on es veu possible la regeneració política que necessita la ciutat, ja que ni el cap de llista ni cap dels seus membres  han estat regidors abans, constatant així la voluntat de canvi i  visualitzant-se com una nova manera de fer política.

Els militants de la CUP destaquen la necessitat de modificar les actuals estructures polítiques, que neguen la transparència i la participació de tots els ciutadans, en la presa de decisions tot propugnant un canvi de model, on la veu de les balaguerines i balaguerins es pugui escoltar a diari i no cada quatre anys.

Des de la CUP de Balaguer, és veu essencial enfortir el teixit social, entenent la participació “com a capacitat de decisió, ja que l’única garantia de canvi, passa per un treball en xarxa que aplegui tots els recursos, tots els agents i tota la població en una lògica comuna i de consens, que poc te a veure amb les actuals estructures de decisió municipal, tancades i inamovibles”.

13 d'abril de 2011