La CUP d’Alfés aconsegueix, amb 3 regidors, la majoria relativa

Nacional

Amb gairebé el 40 per cent dels vots, la Candidatura d’Unitat Popular d’Alfés es va convertir el passat diumenge en la força més votada al […]


Amb gairebé el 40 per cent dels vots, la Candidatura d’Unitat Popular d’Alfés es va convertir el passat diumenge en la força més votada al municipi garriguenc. CiU i ERC van aconseguir 2 regidors cadascú. Els regidors aufesins seran Dani Almenara Espasa (alcaldable), Joel Jové Martí i Marc Sendrós Sans. En aquesta tesitura, l’assemblea local de la CUP enceta un debat intern que, el proper 11 de juny, determinarà la constitució final del consistori.

Els resultats finals van ser els següents:

  VOTS REGIDORS %
CUP 91 3 39,91%
CiU 73 2 32,02%
ERC 56 2 24,56%

 

La formació vol donar les gràcies a totes aquelles persones que diumenge van confiar en el seu projecte i espera poder desenvolupar durant els propers anys, des de l’alcaldia, els eixos principals del seu programa electoral.

També es vol felicitar a totes les assemblees locals de Ponent i dels Països Catalans pels resultats obtinguts (vegeu-los en aquest enllaç) i instar·les a continuar treballant, des de les viles i ciutats, per la unitat popular i la justíciai social.

24 de maig de 2011