La CUP anuncia que es torna a presentar amb Marta Cordomí encapçalant la llista a Cardedeu

Nacional

Al Ple municipal de dijous, la regidora de la CUP Marta Cordomí va anunciar que encapçalarà la llista de la formació a les eleccions del […]


Al Ple municipal de dijous, la regidora de la CUP Marta Cordomí va anunciar que encapçalarà la llista de la formació a les eleccions del 22 de maig. Un anunci que va ser doble, ja que la CUP encara no havia confirmat si tornaria a participar als comicis municipals, una decisió que va adoptar recentment en assemblea. Ara, assegura la formació, començarà la redacció del programa recollint l’experiència de quatre anys de representació, amb una regidoria, al Consistori, que fins al gener d’aquest any l’havia ocupada Carles Roca.

Cordomí, segona a la llista presentada el 2007, va agafar el relleu de Roca al Ple celebrat el 27 de generd’aquest any. La candidata és membre activa del teixit associatiu local i forma part de diverses entitats culturals de la vila com l’Associació Cultural l’Esquellot i la Colla Bastonera de Cardedeu. Nascuda a Cardedeu va ser impulsora, ara fa quatre anys, del projecte de la CUP al municipi i consta entre els redactors del programa polític que la formació va presentar el 2007. Cordomí és llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona, cursa un màster de gestió cultural i ha treballat al sector de les empreses culturals.

La CUP, un cop ratificada la candidata, es disposa a elaborar el programa electoral que, assenyala, ‘volem refer de cap i de nou’ per tal ‘d’adaptar-lo a les necessitats de la nostra vila’. Per aquest motiu ha convidat a totes les entitats, grups, col·lectius i persones a títol individual que vulguin aportar idees a participar en el seu procés de redacció. La formació ha remarcat les iniciatives en les que ha participat o ha impulsat fins a la data, el golf de Vilalba, el projecte de kàrting o el Quart Cinturó, a més del treball a les comissions de mobilitat o urbanisme, entre altres. De fet, la primera iniciativa defensada per Marta Cordomí al Ple va ser una moció contra els desnonaments.

9 de març de 2011