La CUP d’Arenys de Munt no festeja amb la dreta espanyola

Nacional

L’Assemblea de la CUP d’Arenys de Munt manifesta que en els actes relacionats amb les properes eleccions municipals, participarà intensament en qualsevol mena d’esdeveniment en […]


L’Assemblea de la CUP d’Arenys de Munt manifesta que en els actes relacionats amb les properes eleccions municipals, participarà intensament en qualsevol mena d’esdeveniment en legítima confrontació amb totes les forces democràtiques que hi concorrin.

Però, atesa la criminalització feta per part de la dreta espanyola en contra del nostre Ajuntament i en contra d’un acord absolutament legítim i democràtic adoptat pel Ple del nostre consistori, hem decidit de no participar en aquells actes poc transcendents, en els quals no puguem manifestar el nostre posicionament ideològic, i a on hi sigui representada aquesta dreta. 

No podem quedar impassibles davant la cobertura que aquesta dreta va donar a totes les intimidacions, coaccions i amenaces realitzades al nostre municipi, fetes des de la xarxa o en presència personal al nostre poble, contra els botiguers, contra el nostre entorn natural i que va dur a terme amenaces de mort contra alguns dels organitzadors de la Consulta i altres vilatans. 

Al mateix temps, denunciem la banalització a què ha arribat la política quan s’entra en campanya electoral amb l’únic objectiu d’aconseguir vots a qualsevol preu sense tenir en compte els posicionaments ideològics adoptats prèviament, la coherència en els plantejaments defensats fins al dia abans i els compromisos assumits amb la ciutadania.

I denunciem també la instrumentalització que es pretén fer a Arenys de Munt d’unes eleccions directes per tal d’adquirir quotes de poder en institucions supramunicipals amb un clar menyspreu pels nostres vilatans.
I per acabar, tampoc no podem obviar que la dreta espanyola ha fet una tasca constant, metòdica i calculada en contra de les llibertats del nostre País, en contra de la nostra llengua, en contra de la llibertat de pensament, tot promovent el nostre esquarterament nacional. Sense oblidar tampoc que una de les seves obsessions ha estat segrestar la capacitat de decisió del nostre Parlament atacant l’Estatut, aprovat en referèndum, i sense menystenir que aquesta mateixa facció política espanyola ha jugat un paper determinant en l’intent d’anorreament constant de les llibertats polítiques del poble basc.

26 d'abril de 2011