La CUP dóna suport a Alternativa per la Garrotxa a les eleccions municipals

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) mostra el seu suport a Alternativa per la Garrotxa, de cara les properes eleccions municipals 2011 a Olot, i demana […]


La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) mostra el seu suport a Alternativa per la Garrotxa, de cara les properes eleccions municipals 2011 a Olot, i demana a tots els membres de l’esquerra independentista i els moviments populars de la comarca que hi donin suport.

Després d’un procés d’evolució autònom i assembleari, els membres d’Alternativa per la Garrotxa van decidir passar a ser un partit exclusivament garrotxí, sense vinculació amb cap altra força política, i adoptar un posicionament envers la qüestió nacional decididament a favor de la independència i el dret a l’autodeterminació de tots els pobles.

Aquesta evolució, sumada a un procés d’acostament cap a l’esquerra independentista i els moviments populars de la comarca, han facilitat que a dia d’avui la CUP consideri Alternativa per la Garrotxa el seu referent a la comarca de la Garrotxa i demani a tots els seus simpatitzants que col·laborin amb Alternativa de cara les properes eleccions municipals 2011.

Alternativa per la Garrotxa es defineix a si mateixa en tres grans eixos: La defensa del territori, la justícia social i la independència. A més, defensa la democràcia participativa com a eina bàsica de funcionament d’una societat plenament democràtica i defensarà accions a l’Ajuntament d’Olot per aprofundir en tots aquests àmbits.

 

26 d'abril de 2011