La CUP de Bordils agraeix als votants un suport que ha valgut 2 regidors al municipi

Nacional

La CUP de Bordils valora molt positivament el suport rebut aquest 22 de maig. No fa ni tres mesos que la CUP Bordils va començar […]


La CUP de Bordils valora molt positivament el suport rebut aquest 22 de maig. No fa ni tres mesos que la CUP Bordils va començar a fer camí, i ahir va rebre el suport de 180 bordilenques i bordilenques, que ha suposat l’assoliment de dos regidors.

És un fet d’allò més destacable si tenim present la presència de dues candidatures rivals molt potents. De fet, tothom creia que seria un duel entre l’actual alcadessa (PSC) i el retorn de qui havia estat el darrer alcalde per CiU, que sempre que s’havia presentat havia obtingut majoria absoluta. La CUP a Bordils no només ha estat la tercera força per davant d’ERC, sinó que ha estat a només una trentena de vots de ser la segona força i obtenir tres regidors.

Dos regidors sobre nou possibles en un escenari amb quatre llistes on la única que es presentava per primer cop era la CUP, només pot tenir una lectura possible: tot i el poc marge de temps, el missatge de la CUP ha arribat als bordilencs i bordilenques, que han vist en la CUP una manera diferent de fer, desinhibida, valenta, jove i amb frescor. El suport popular (vots a banda) que ha rebut la CUP  aquests dies ha estat impressionant.

 

 Per això, la CUP Bordils considera que “ara és l’hora de treballar per continuar bastint la Unitat Popular. Aquest és el nostre compromís, i gràcies al suport de moltes i molts bordilencs el podrem començar a dur a terme” 

Resultats eleccions municipals Bordils (68,08%participació)

CiU 285

GIB-PM  212

CUP  180

GpB-AM 60

Blanc 25

Nuls 18

 

 

 

 

23 de maig de 2011