La CUP-CC mostra el seu frontal rebuig per l’empresonament de Raúl Romeva, Carme Forcadell, Jordi Turull, Dolors Bassa i Josep Rull

Nacional

La CUP-CC mostra el seu frontal rebuig  per l’empresonament de Raúl Romeva, Carme Forcadell, Jordi Turull, Dolors Bassa i Josep Rull. Així mateix, la CUP-CC […]


La CUP-CC mostra el seu frontal rebuig  per l’empresonament de Raúl Romeva, Carme Forcadell, Jordi Turull, Dolors Bassa i Josep Rull.

Així mateix, la CUP-CC expressa la seva solidaritat amb les persones empresonades, les seves famílies i amb Esquerra Republicana de Catalunya i el Partit Democrata Europeu de Catalunya.

Amb aquesta decisió l’aparell de l’Estat, creua un cop més la línia vermella del respecte a les bases més elementals de l’estat de dret i de les garanties democràtiques.

Un cop més l’estat espanyol es torna a mostrar com un estat autoritari i actua des de l’esperit de revenja i odi cap a persones que representen una societat mobilitzada en favor dels drets nacionals. Un cop més la demofòbia de l’estat empresona a qui desde les institucions treballa per garantir el lliure exercici del dreta  l’autodeterminació i el respecte al mandat popular.

Volen guanyar als jutjats, el que perden a les eleccions.

Cridem a la mobilització i a recolzar aquelles accions de denúncia de la repressió judicial espanyola, i a no normalitzar aquesta situació d’excepció contra la democràcia i els drets de totes les persones.

 

23 de març de 2018