La CUP-CC se suma a les mobilitzacions de protesta per l’empresonament de Cuixart i de Sànchez

Nacional

Amb les detencions de Cuixart i Sánchez l’Estat mostra que no hi ha futur democràtic al seu si


La CUP-CC mostra el seu rebuig i la seva estupefacció per l’empresonament dels presidents d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart i de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez.

Així mateix, la CUP-CC expressa la seva solidaritat amb les persones empresonades, les seves famílies i amb la gent que forma l’ANC i Òmnium.

Amb aquesta decisió l’aparell de l’Estat, tal i com ja va passar l’1 d’octubre, creua la línia vermella del respecte a les bases més elementals de l’estat de dret i de les garanties democràtiques.

L’Estat espanyol es torna a mostrar com un estat autoritari i actua des de l’esperit de revenja i odi cap a persones que representen una societat mobilitzada en favor dels drets nacionals.

Des de la CUP-CC ens afegim a la convocatòria d’una aturada general aquest dimarts a les 12 del migdia i de la concentració nacional a les 20:00 a Barcelona per reclamar la llibertat dels presos polítics. I concentracions arreu del territori per qui no pugui baixar a Barcelona.

Aquest dimarts al matí els nostres portaveus faran una compareixença per mostrar el rebuig als empresonaments i la solidaritat amb les persones empresonades i les seves famílies.

16 d'octubre de 2017