La CUP de Celrà presenta 152 propostes «per governar de la mà de la ciutadania»

Nacional

El programa electoral de la CUP per a les eleccions municipals del proper 22 de maig, que la formació va repartir durant la primera setmana […]


El programa electoral de la CUP per a les eleccions municipals del proper 22 de maig, que la formació va repartir durant la primera setmana de campanya a les bústies de tot el municipi, inclou 152 propostes de govern, entre les quals hi ha potenciar els horts municipals i ampliar-ne l’oferta, crear un Consell Municipal de Joventut i habilitar espais per a activitats culturals i artístiques, estendre l’horari d’obertura del casal de la gent gran Can Ponac i facilitar-hi l’accés mitjançant un transport adaptat, ampliar la biblioteca municipal i dotar-la de l’equip humà necessari, donar suport logístic i econòmic a les AMPA en els projectes de bancs de llibres, i promocionar el comerç local amb mercats temàtics i l’edició d’una guia de comerços.

«Lluny de vendre fum amb propostes inassumibles i desmesurades», destaca la Candidatura, «el programa de la CUP toca de peus a terra i proposa mesures per tenir cura del benestar de les famílies i enfortir els serveis que presta l’Ajuntament, per governar amb la màxima transparència de la mà de la ciutadania i les entitats».
La CUP situa la participació ciutadana com un dels eixos principals del programa. «La participació ciutadana en la presa de decisions públiques ha de ser entesa com un projecte estratègic de l’Ajuntament», assenyalen, i per això aposten per «la creació o reactivació de consells municipals no merament consultius sinó amb poder de decisió» i per «posar en marxa diferents fórmules perquè els ciutadans, ciutadanes i entitats puguin participar en els plens municipals».

Cloenda de campanya amb música i botifarrada

Dani Cornellà, cap de llista de la CUP, assegura que la formació encara la recta final de la campanya amb optimisme i el convenciment d’obtenir un bon resultat: «Fa quatre anys que treballem des del consistori per millorar Celrà, i hem demostrat que amb un sol regidor som capaços de construir, treballar, pactar, escoltar i decidir. No ens fan por els reptes».

La CUP mantindrà parades informatives en diferents punts de la població durant tota la setmana. El divendres, clourà la campanya un acte que tindrà lloc a partir de les 8 del vespre al local de l’estació i que inclourà l’actuació del cantautor gironí Eduard Canimas i una botifarrada popular gratuïta.

17 de maig de 2011