La CUP crida a aturar l’ofensiva privatitzadora de la “llei Aragonès”

Nacional

La CUP ha fet una crida a aturar la greu ofensiva privatitzadora que s’obre amb la “llei Aragonès”, un projecte de llei que preveu el […]


La CUP ha fet una crida a aturar la greu ofensiva privatitzadora que s’obre amb la “llei Aragonès”, un projecte de llei que preveu el Govern que aprofundirà en la privatització i externalització dels serveis d’atenció a les persones. 

Diferents organitzacions com la FAPAC, Marea Blanca, USTEC, COS, CGT o Intersindical-CSC a més d’altres col·lectius com sectors socials combatius, xarxa de cures, AMPA o sanitaris s’han trobat aquest divendres a la tarda a la seu nacional de la CUP amb la diputada Maria Sirvent per analitzar i tenir més informació sobre aquest projecte de llei de contractes de serveis a les persones que té catalogats més de 150 serveis bàsics de diferents sectors com sanitaris, sociosanitaris, socials, educatius, d’activitat penitenciària, etc. 

Per la diputada de la CUP-CC, Maria Sirvent, “es tracta d’un projecte que conforma un atac molt greu cap als serveis públics, ja que provocarà la privatització de serveis que no ho estaven i la consolidació de privatitzacions ja existents que han provocat una greu degradació de la qualitat dels serveis públics afectats”. Després d’un profund estudi de la “Llei Aragonès” Sirvent destaca que “és encara més mercantilista que la Llei de Contractes del Sector Públic”. “El que volem són uns serveis 100% públics perquè entenem perquè és la única manera que es garanteixin,no només les condicions laborals de les treballadores, sinó també la qualitat dels serveis”, ha explicat la diputada de la CUP-CC.

La reunió ha permès als col·lectius coordinar-se i organitzar-se davant d’aquest projecte de llei que prepara el Govern. En aquest sentit, els col·lectius anunciaran properament accions i mobilitzacions per fer front a aquesta nova onada privatitzadora de serveis. 

7 de juny de 2019