La CUP dóna tot el seu suport a l’Albano i la Marta en la seva lluita contra la corrupció i la privatització de la sanitat

Nacional

La formació independentista assistirà a la vista de demà dijous 27 de setembre a les 9h30 del matí a davant de la Ciutat de la […]


La formació independentista assistirà a la vista de demà dijous 27 de setembre a les 9h30 del matí a davant de la Ciutat de la Justícia de Barcelona/l’Hospitalet contra els periodistes de la revista Cafèambllet que van iniciar les denúncies per irregularitats en la gestió de la sanitat

 Els companys de la revista Cafèambllet seran jutjats demà per fer sortir a la llum tot l’entramat empresarial i polític que hi ha darrera els processos de privatització. El periodisme valent i compromès de l’Albano i de la Marta ha posat en escac a tot l’entremat empresarial i polític que vol aprofitar-se tant de la crisi com de la debilitat del sistema públic de salut per enriquir-se personalment.

 Des del moment en què tant ells com diversos moviments socials i populars (entre ells la CUP) van començar a denunciar diferents irregularitats, van començar les amenaces i coaccions. Però lluny de fer-se enrere van seguir treballant i van seguir traient a la llum diversos casos d’evident corrupció i aprofitament del sector públic. 
Gràcies a tota aquesta incansable tasca es va haver d’acabar obrint una comissió d’investigació al Parlament de Catalunya que ara, i a causa de la convocatòria anticipada d’eleccions, quedarà enterrada, almenys durant un temps.
Però, tot i haver-hi proves més que evidents (per a qui les vulgui veure) una de les amenaces, la de Josep Ma Via (un empresari del sector de la sanitat privada que va enriquir-se en l’època de l’administració Pujol) s’ha fet realitat i demà, l’Albano i la Marta aniran a judici. Però no es faran enrere, i nosaltres tampoc. Des de la CUP els donem ple suport i serem al seu costat.  Animem a tota la ciutadania a ser-hi també i a fer-los veure que la seva tasca no és en va.

Per un sistema de salut completament públic i contra la criminalització de les persones compromeses. Perquè si tots donem una mica, uns quants no ho hauran de donar tot!

26 de setembre de 2012