La CUP dóna suport a la lluita dels treballadors de ‘Barcelona City Tour’ i exigeix que passin a formar part de TMB

Nacional

La CUP de Barcelona se solidaritza amb la lluita dels treballadors/es ‘Barcelona City Tour’ i se suma, amb la mesura de les nostres possibilitats, a […]


La CUP de Barcelona se solidaritza amb la lluita dels treballadors/es ‘Barcelona City Tour’ i se suma, amb la mesura de les nostres possibilitats, a les diferents accions que decideixin portar a terme.

Com a contrària a la privatització de qualsevol servei públic, exigeix que  Barcelona City Tour, i tota la seva plantilla de treballadors i treballadores, passi a formar part de l’empresa d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Els i les treballadores de Barcelona City Tour, autobús turístic privat, estan de vaga des del passat dilluns. La raó és molt senzilla: La Direcció  es nega complir amb les seves obligacions en relació al Conveni, a un Laude arbitral i a Acords en relació d’antigüetat, presa i finalització de servei i festius.

No només això, sinó que com a resposta a les jornades de vaga, la Direcció ha obert expedients sancionadors contra els i les treballadores, a més d’intentar aplicar un Art.41, amb el que podria fer i des-fer tot el que vulgui en relació a condicions laborals.

Des de la CUP de Barcelona mostrem tot el nostre suport a aquests treballadors/es i ens sumem, amb la mesura de les nostres possibilitats, a les diferents accions que decideixin portar a terme. Sabem que una victòria en la seva lluita  ajudarà a la defensa de les condicions de la resta de treballadors i treballadores del país.

A més a més, la CUP vol recordar  que la Llei 31/2010, del 3 d’agost, de l’Àrea Mteropolitana de Barcelona diu en el seu article 14 e): ‘La coordinació i la gestió, per delegació dels ajuntaments, dels serveis complementaris de la mobilitat que comporten l’ús especial o privatiu de la via pública i l’ordenació i la gestió del transport de viatgers amb una finalitat cultural i turística’

Des del nostre posicionament en contra de la privatització de qualsevol servei públic, exigim que el servei que dona Barcelona City Tour, i tota la seva plantilla de treballadors i treballadores, passi a formar part de l’empresa d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona.

4 d'agost de 2011