La CUP de Girona crida a la mobilització per l’1 de maig

Nacional

La formació anima la ciutadania gironina a sortir ‘massivament’ al carrer en defensa dels drets socials i laborals Com cada any, la CUP participarà, avui […]


La formació anima la ciutadania gironina a sortir ‘massivament’ al carrer en defensa dels drets socials i laborals

Com cada any, la CUP participarà, avui en els actes convocats a Girona en motiu de l’1 de maig, Dia Internacional del Treball. Així, la formació ha fet una crida a la ciutadania gironina a sortir massivament al carrer i secundar les convocatòries en defensa dels drets socials i laborals. Així doncs, la CUP ha donat suport a l’esmorzar popular que els sindicats COS i IAC han convocat avui a les 11 del matí a l’avinguda Ramon Folch (Correus), que precedirà la manifestació que sortirà a les 12 del migdia des de la plaça Sant Agustí (Independència). La CUP ha anunciat que participarà dins del bloc que l’esquerra independentista, encapçalada per la COS, farà dins d’aquesta marxa. Igualment, la formació serà present en la manifestació que sortirà a les 6 de la tarda al punt de trobada de la Rambla, convocada per diversos col·lectius anticapitalistes.

El portaveu de la CUP, Jordi Navarro, ha declarat que ‘només amb una resposta massiva i contundent per part del poble treballador català podrem posar fi a aquest nou l’embat del capital contra els nostres drets laborals i socials’. Navarro també ha defensat, un cop més, ‘la necessitat de reclamar el dret a decidir i la sobirania, ‘també en l’àmbit econòmic i en matèria social’, per poder ‘avançar decididament envers un model socioeconòmic realment just i democràtic just als Països Catalans’. L’esquerra independentista ha organitzat altres actes per commemorar la diada de l’1 de maig, que es poden consultar a través d’aquest enllaç.

1 de maig de 2012