La CUP de Lleida proposa 6 mesures de transparència democràtica

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular ha presentat avui a l’Ajuntament de Lleida 6 propostes de transparència democràtica estructurades accions concretes a executar a través de mesures […]


La Candidatura d’Unitat Popular ha presentat avui a l’Ajuntament de Lleida 6 propostes de transparència democràtica estructurades accions concretes a executar a través de mesures de transparència i informació prèvies al ple, mesures de transparència política en el sí de l’ordre del dia i l’execució del ple i de garanties de participació i dret a veu en aques.

Unes mesures que es concreten entre d’altres, en la possibilitat que la ciutadania conegui l’ordre del dia i els documents de debats prèviament al ple, que és pugi seguir el desenvolupament d’aquest in situ o a través d’internet i el foment de la participació efectiva de la ciutadania en el mateix.

Entenem que davant de les actuals quotes de desafecció política, la situació econòmica i política vigent, i la tensió mateixa que sovint genera el desconeixement sobre àmbits polítics concrets de la ciutat i que ens afecten directament; són motius sobrers per incentivar mesures d’acostament de la política institucional a la ciutadania.

Conjuntament amb la presentació d’aquestes mesures la Candidatura d’Unitat Popular ha sol·licitat reunió amb el Paer en cap, Sr. Ros, i el cap de la oposició. Sr. Zaballos, per presentar i exposar aquestes mesures.

A Lleida, el 16 de febrer de 2012.

17 de febrer de 2012