La CUP de Martorell escalfa motors de cara el 25N

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular de Martorell ha començat la mobilització de cara a les eleccions autonòmiques del proper 25 de novembre amb la voluntat d’arribar […]


La Candidatura d’Unitat Popular de Martorell ha començat la mobilització de cara a les eleccions autonòmiques del proper 25 de novembre amb la voluntat d’arribar a tots els veïns i veïnes del municipi per explicar el projecte d’esquerres que representa la CUP – Alternativa d’Esquerres.

Després d’haver assolit 27.111 avals arreu de la Comunitat Autónoma Catalana, la CUP ha iniciat una dinàmica d’assemblees obertes a ciutadania per tal de definir la campanya per a les eleccions. En el cas de Martorell, l’Esquerra Independentista anima a participar al veïnat d’assemblees itinerants que cada setmana es realitzaran en un indret diferent del municipi.

En aquest sentit, la propera assemblea es realitzarà el dimarts 30 d’octubre a les 8 del vespre al Passeig de Catalunya, a l’alçada de l’Associació de veïns i veïnes de Can Carreras.

Presència martorellenca a les llistes

Neus Montaner Sánchez serà la representant martorellenca a la llista de la CUP-AE per Barcelona. La Neus, nascuda l’any 1987, és tècnica en educació infantil i treballa d’educadora infantil en una llar d’infants des del setembre de 2008. Ha estat vinculada a l’Agrupament Joan XXIII, a l’esbart dansaire de Martorell i a la colla de bastoners del Montserratí. Ha participat de la coordinadora d’entitats del poble Noies i Xics de la Barraquetes, així com en les edicions del Correllengua realitzades al municipi. Forma part de l’assemblea del Centre Social La Vila, casal de l’esquerra independentista de Martorell. Des de l’any 2007 ja forma part de les llistes de la CUP per les eleccions municipals i hi milita activament. També és militant d’Endavant (Organització Socialista d’Alliberament Nacional).

24 d'octubre de 2012