La CUP de Navàs inicia un procés participatiu per elaborar el seu programa electoral

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular de Navàs prepararà el seu programa electoral en diferents jornades de participació que anomena Punts de Trobada i que tractaran diferents […]


La Candidatura d’Unitat Popular de Navàs prepararà el seu programa electoral en diferents jornades de participació que anomena Punts de Trobada i que tractaran diferents àmbits en cada jornada. Aquest dissabte es tractaran les propostes sobre el Món Rural.

La formació vol que el seu programa electoral sigui un reflex de la voluntat popular navassenca, i convertir aquests Punts de Trobada en espais on debatre el present i el futur de Navàs.

Les jornades de participació s’iniciaran el proper dissabte 16 de març, a les 4 de la tarda, a Palà de Torroella, on s’hi treballaran les propostes sobre el «Món Rural». Els següents Punts de Trobada tindran lloc a 2/4 de 9 del vespre a la sala d’actes de la Biblioteca Pública de Navàs. El 25 de març serà el torn del «Patrimoni, cultura, joventut i esports», el 8 d’abril els «Serveis socials i educació» i el 15 d’abril «Administració local i Urbanisme».

Els Punts de Trobada són jornades de participació per a preparar el programa electoral de la CUP, que vol recollir la voluntat popular dels navassencs i navassenques. Unes jornades per proposar, escoltar i debatre.

 =========================
UN NOU NAVÀS ESTÀ A PUNT DE NÉIXER

PUNTS DE TROBADA
Jornades de participació

Dissabte 19 de març
MÓN RURAL (16 hores,Sala de l’Ajuntament a Palà de Torroella)

Divendres 25 de març
PATRIMONI, CULTURA, JOVENTUT I ESPORTS

Divendres 8 d’abril 
SERVEIS SOCIALS I EDUCACIÓ

Divendres 15 d’abril
ADMINISTRACIÓ LOCAL I URBANISME

Hora i lloc dels punts de trobada (exceptuant el Món Rural)
2/4 de 9 del vespre
Biblioteca Pública de Navàs

17 de març de 2011