La CUP de Navàs presentarà diumenge la seva llista amb una arrossada popular

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular presentarà els integrants de la seva llista electoral el proper diumenge 10 d’abril. Per realitzar la presentació dels candidats es farà […]


La Candidatura d’Unitat Popular presentarà els integrants de la seva llista electoral el proper diumenge 10 d’abril. Per realitzar la presentació dels candidats es farà una arrossada popular oberta a tots els navassencs i navassenques.

La formació farà públic el conjunt de persones que formaran part de la llista electoral que es presentarà a les eleccions municipals del 22 de maig, i donarà també el tret de sortida de la precampanya electoral. Ja fa unes setmanes la candidatura va donar a conèixer els 4 primers integrants de la llista, que encapçalarà Jaume Casals, i diumenge vinent presentarà la seva llista completa.

L’arròs anirà a càrrec de Carme Capdevila, i els tiquets pel bo d’ajut (3 euros) es poden adquirir als establiments Bar Melée, a Queviures Costa, i el proper dissabte a la carpa informativa sobre l’acte que la CUP de Navàs instal·larà al costat del mercat setmanal al passeig Ramon Vall.

7 d'abril de 2011