La CUP de Vilanova celebra una assemblea oberta per encarar les eleccions municipals

Nacional

Dissabte a la tarda es va celebrar a l’Ateneu Vilanoví una assemblea oberta de la CUP de Vilanova i la Geltrú. La primera part de […]


Dissabte a la tarda es va celebrar a l’Ateneu Vilanoví una assemblea oberta de la CUP de Vilanova i la Geltrú.

La primera part de l’assemblea va ser dedicada a la presentació d’un breu resum del programa electoral que es farà públic en els propers dies i de la llista amb què la candidatura concorrerà a les eleccions municipals del 22 de maig.

A continuació, la cinquantena d’assistents van debatre sobre quina ha de ser l’estratègia de la CUP en el futur més immediat: relacions amb les altres forces polítiques, prioritats, etc. Per a la propera legislatura, els membres de la candidatura van manifestar la seva voluntat d’aprofundir en el treball en xarxa amb el teixit associatiu de la ciutat -una de les principals raons de ser de la CUP- per tal que la participació ciutadana no sigui només una reivindicació sinó una realitat. En aquest sentit, es va posar sobre la taula el compromís, en cas que els resultats electorals atorguin a la CUP un paper destacat en el nou consistori, de convocar una nova assemblea oberta a tota la ciutadania per tal de decidir conjuntament quina ha de ser l’estratègia i les prioritats en la tasca institucional de la CUP en els propers anys.

7 d'abril de 2011