La CUP presenta un ambiciós procés participatiu per debatre el model de ciutat

Nacional

La CUP de Figueres ha programat diferents actes per tal de realitzar el procés participatiu del qual n’ha de sortir la guia i horitzó que […]


La CUP de Figueres ha programat diferents actes per tal de realitzar el procés participatiu del qual n’ha de sortir la guia i horitzó que haurà de regir la seva activitat els propers anys, i també, el programa electoral per a les municipals del maig.
Ha preparat 5 ‘punts de trobada’ on es debatran eixos d’importància per la ciutat, i de cada un d’ells en sortiran les propostes electorals d’aquell àmbit.
Per tal d’introduir-se en aquest procés s’ha organitzat dues presentacions de llibres, “D’Arenys de Munt al cel, l’inici de les consultes independentistes”, amb la presència del seu autor i regidor de la CUP d’Arenys de Munt Josep Manel Ximenis, i “Construint municipi des dels moviments socials” amb la presència d’alguns dels seus autors, regidors de la CUP, regidors de les candidatures alternatives del Vallès i persones vinculades a moviments socials.

Punts de trobada

1.  Participació ciutadana, divendres 11 de febrer a les 20h a la Biblioteca Municipal.
2.  Mobilitat, divendres 18 de febrer a les 20h a la Biblioteca Municipal.
3.  Desenvolupament local, dissabte 19 de febrer a les 10.30h a Can Met.
4.  Joventut, divendres 20 de febrer a les 20h a la Biblioteca Municipal.
5.  Cultura, divendres 4 de març a les 20h a la Biblioteca Municipal.

Presentacions llibres

1.  “D’Arenys de Munt al cel, l’inici de les consultes independentistes”
El divendres 28 de gener a 20.45h sopar tertúlia al Rest. La Barretina

2.  “Construint municipi des dels moviments socials”
El divendres 4 de febrer a les 20h a la Biblioteca Municipal.

Per tal de facilitar la participació de la ciutadania, s’han editat 17000 tríptics que seran embustiats a tots els habitatges de Figueres i 500 cartells, que es repartiran per diferents punts de la ciutat. Igualment s’ha activat un blog totsfemfigueres.com, des d’on es podran consultar documents i fer-hi propostes, a banda de consultar els dies, llocs i horaris dels actes programats.
Finalment, la CUP organitza una calçotada popular a l’esplanada del Castell de St. Ferran el diumenge 27 de març per tal de donar per finalitzat el procés d’elaboració del programa electoral.

Figueres, 21 de gener de 2011

22 de gener de 2011