La CUP fa públiques les cinc persones que encapçalaran la llista a les eleccions a la Paeria

Nacional

La CUP fa públiques les cinc persones que encapçalaran la seva llista a les eleccions municipals de maig de 2011 a Lleida La Candidatura d’Unitat […]


La CUP fa públiques les cinc persones que encapçalaran la seva llista a les eleccions municipals de maig de 2011 a Lleida

La Candidatura d’Unitat Popular, després d’haver manifestat que havia pres l’acord unànime de concórrer a les properes eleccions municipals de maig de 2011 a Lleida ara farà dues setmanes, presenta públicament el nom de les cinc persones que encapçalaran la llista de la formació. En les properes dates la formació independentista i d’esquerres preveu fer pública la resta de la llista amb diferents integrants de la societat civil lleidatana.

Cal recordar que la CUP es marca per objectiu obtenir representació al proper consistori per tal de poder seguir duent a terme des de dins del saló de plens la tasca d’oposició a un model de ciutat que entenem caduc i amortitzat.

En aquest sentit, la CUP pren el compromís de confeccionar una llista de gent treballadora, i inserida en els moviments socials i el teixit associatiu de la ciutat, com a mostra del seu compromís amb els sectors populars de Lleida i la transformació social des de posicionaments d’esquerres.

  1. Esther Sancho i Cepero. 36 anys. Advocada. Mare d’una nena de tres anys i un nen de tres mesos. Viu al barri de l’Estació.

  2. Ramon Usall i Santa. 33 anys. Professor d’ensenyament secundari. Viu al Centre Històric. 

  3. Mariona Lladonosa i Latorre. 26 anys. Exerceix com a politòloga i professora associada a la Universitat de Lleida. És membre del ball de bastons del Pla de l’Aigua i viu al Centre Històric.

  4. Ferran Dalmau i Vilella. 32 anys. Professor de secundària en Cicles Formatius. És soci del Casal Independentista l’Ocell Negre. Viu al barri de l’Escorxador i és pare d’un nen de dos anys.

  5. Rubèn Gavilà i Esquerdo. 25 anys. Treballador social. És membre de l’Assemblea de Joves i viu a la Zona Alta.

Lleida, 17 de gener de 2011

20 de gener de 2011