La CUP qualifica de ‘taca a la llengua’ el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Sant Cugat mostra el seu rebuig al tancament de les emissions de TV3 al País Valencià qualificant la mesura […]


La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Sant Cugat mostra el seu rebuig al tancament de les emissions de TV3 al País Valencià qualificant la mesura de ‘taca a la llengua i la cultura catalana’. La CUP també ha mostrat la seva aprovació al posicionament de la majoria del ple municipal, contrari al tancament de les emissions. Tot i això, l’agrupació considera que s’han d’augmentar les pressions institucionals per aconseguir que TV3 pugui tornar-se a veure al País Valencià.

La CUP s’ha mostrat satisfeta amb el posicionament contrari al tancament de TV3 al País Valencià de la majoria del ple municipal, excepte del PP, i amb l’aportació de 300 euros que l’Ajuntament farà arribar a Acció Cultural del País Valencià. Tot i això, considera necessari incrementar les pressions institucionals per aconseguir novament l’obertura dels repetidors que permetien veure la televisió pública al País Valencià. El membre de la CUP, Guim Pros, ho ha explicat en una entrevista a Cugat.cat.

23 de febrer de 2011