La CUP rebutja enèrgicament les agressions de la banda homòfoba denominada ‘Projecte Pilla Pilla’

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular vol fer públic el seu més enèrgic rebuig les actuacions del denominat Projecte Pilla Pilla, la versió autòctona del moviment neonazi […]


La Candidatura d’Unitat Popular vol fer públic el seu més enèrgic rebuig les actuacions del denominat Projecte Pilla Pilla, la versió autòctona del moviment neonazi rus Ocuppy Pedofilyaj. Aquest moviment es dedica a perseguir, vexar i humiliar homes gais fent-se passar per persones que volen mantenir relacions sexuals amb ells. Concerten una cita i un cop allà els retenen contra la seva voluntat, els vexen, els humilien, els graven en vídeo i després publiquen les gravacions. Al nostre país el denominat Projecte Pilla Pilla ha penjat varis vídeos a les xarxes socials on es veu com acusen diferents homes gais de pederastes, malgrat que en cap moment aquestes persones han fet res il·legal. Malgrat que els seus comptes a les xarxes socials han estat tancats, ja n’han obert de nous.

Des de la CUP exigim que es posin tots els mitjans necessaris per tallar d’arrel aquest moviment homòfob i evitar així situacions encara més greus. Cal recordar que a Rússia aquest mateix moviment fins i tot ha provocat algunes morts. Si bé ahir els mitjans de comunicació anunciaven que la banda havia estat desarticulada, la seva activitat recent a les xarxes socials indica que això no és cert, i a més ens alerta d’un pas endavant en la gravetat de les seves accions.

L’Observatori contra l’Homofòbia va anunciar ahir que havia activat totes les accions i gestions possibles per aclarir els fets, explicava que la Fiscalia de delictes d’odi i discriminació n’estava al corrent i demanava que els Mossos d’Esquadra prenguessin mesures per evitar les accions d’aquest grup d’extrema dreta. Des de la CUP ens fem nostres les demandes de l’Observatori contra l’Homofòbia i de les diferents organitzacions i entitats d’alliberament LGBTI i fem una crida a tota la societat catalana a combatre el feixisme i l’homofòbia.

18 de desembre de 2013