La CUP renova el seu web

Nacional

 La pàgina incorpora continguts multimèdia i una interfície molt més intuïtiva. Segons els responsables de comunicació de l’organització, el web està pensat per als diferents […]


 La pàgina incorpora continguts multimèdia i una interfície molt més intuïtiva. Segons els responsables de comunicació de l’organització, el web està pensat per als diferents tipus de visitants. En aquest sentit,  s’hi han incorporat noves seccions de vídeos i fotografies, així com un recull de les notícies sobre la CUP aparegudes als mitjans de comunicació.

El web, a més, esdevé una plataforma per mantenir el contacte amb la CUP, bé a través de la subscripció al butlletí electrònic, bé a través de les xarxes socials. ‘Tot i que el visitant deixi de consultar el web, la nostra intenció és que mantingui una interacció amb la CUP, a través d’altres eines d’internet’, ha remarcat Lluís Sales, del Secretariat Nacional de la l’organització.

Pel que fa a la tipologia dels continguts, el web ofereix també importants novetats. Així, s’hi poden trobar les notícies generals, d’abast nacional o regional; les notícies locals (que seran proveïdes pels webs de les assemblees locals de la CUP) i els articles d’opinió generats per la militància de l’organització.

28 de desembre de 2010