La CUP de Sabadell exigeix la dimissió immediata de l’alcalde Bustos i de tots els càrrecs públics imputats

Nacional

  Després d’ensumar-nos-ho durant molts i molts anys, finalment sembla ser que ha arribat el dia en què es comença a destapar l’entramat de corrupció […]


 

Després d’ensumar-nos-ho durant molts i molts anys, finalment sembla ser que ha arribat el dia en què es comença a destapar l’entramat de corrupció a l’Ajuntament de Sabadell. A l’espera d’informació més clara i precisa, per ara s’haurien detingut fins a 8 empresaris, càrrecs públics locals i advocats per presumptes delictes de suborn i tràfic d’influències, relacionats possiblement amb la construcció del nou parc empresarial de Sabadell on d’aquí a pocs dies hi ha prevista la inauguració de la nova botiga d’Ikea.

Entre els detinguts hi hauria el senyor Melquíades Garrido, president del Gremi de Constructors de Sabadell, expresident de l’empresa municipal d’habitatge (Vimusa) i oncle de l’alcalde Bustos. També s’hauria detingut l’exregidor del PP Jordi Soriano.

El mateix alcalde Manuel Bustos i la tinent d’alcalde i diputada del PSC Montserrat Capdevila estarien encausats per delictes contra l’administració pública. També s’hauria imputat a Joan Manau, tinent d’alcalde d’urbanisme, el regidor de sostenibilitat Ricard Estrada i varis càrrecs de confiança del govern municipal. En aquests moments, agents de paisà dels Mossos d’Esquadra estan escorcollant vàries oficines del consistori municipal així com de la Companyia d’Aigües de Sabadell (CASSA) i de SMATSA.

La CUP de Sabadell ha demanat que s’actuï amb tota la contundència necessària contra l’entramat de corrupció a la nostra ciutat. Segons el portaveu de la formació rupturista, Pau Comellas, “cal fer net de polítics, empresaris i altres agents corruptes que durant tants anys han campat lliurement per Sabadell”, i exigeix “la dimissió immediata de tots els càrrecs públics imputats, començant per l’alcalde Bustos si es confirma que estan encausats per aquests fets gravíssims”. Així mateix, la CUP de Sabadell ha reclamat que es faci tot el necessari per evitar que es pugui arribar a destruir de cap tipus de prova.

27 de novembre de 2012