CUP Sant Esteve: «Que el poble esdevingui govern, INDEPENDÈNCIA»

Nacional

Les assemblees locals de la CUP de Sant Celoni, Palautordera i Sant Esteve, juntament amb el Casal Popular “Quico Sabaté” de Sant Celoni, l’Esbarzer de […]


Les assemblees locals de la CUP de Sant Celoni, Palautordera i Sant Esteve, juntament amb el Casal Popular “Quico Sabaté” de Sant Celoni, l’Esbarzer de Palau i el Brot de Sant Esteve, han preparat tot un seguit d’actes per revindincar la independència del poble català, en motiu de la Diada Nacional del proper 11 de setembre de 2011. 

Els actes, emmarcats sota el lema “Que el poble esdevingui govern, Independència” es duran a terme a tots tres pobles, de manera coordinada. Hi haurà 3 actes centrals. A Palautordera es farà un dinar el mateix dia 10 a les 14h. El vespre del mateix dia, a les 22h, una Marxa de Torxes sortirà de la Plaça Major de Sant Esteve per arribar fins la de Palau. El dia 11 mateix al vespre, coincidint amb la Festa Major, es durà a terme un acte polític i un concert a la Plaça de l’Església de Sant Celoni.

A part dels actes centrals, hi ha diverses activitats programades a cadascun dels pobles, com ara una pintada de mural a Palau i una Exposició sobre els fets de 1714 al Casal “Pare Casals” de Sant Esteve.

23 d'agost de 2011