La CUP de Santa Perpètua presenta programa i llista

Nacional

Una setantena de persones van participar divendres 29 d’abril a l’acte de presentació de la llista de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) a Santa Perpètua. […]


Una setantena de persones van participar divendres 29 d’abril a l’acte de presentació de la llista de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) a Santa Perpètua. Robert Morral encapçala la candidatura. Sota el lema Reinventem la política. Reinventem Santa Perpètua, la CUP va presentar divendres 16 propostes que conformen els principals aspectes del seu programa electoral. La CUP és la primera vegada que es presenta a les eleccions municipals a Santa Perpètua.

L’acte de presentació va consistir en una assemblea oberta, que és la manera de funcionar de la CUP. En el decurs de la mateixa es van debatre les propostes del programa i es van presentar els candidats. Robert Morral, Antonio del Valle, Jordi Herrera, Carla Batalla i Sara González, són els cinc primers. Després es troben Antonio Serrano, Guillermo Almansa, Salvador Alemany, Bienvenida Navarro, Encarnacion Mesa, Albert Oriol, Jordi Pascuet, Antonio Jiménez, Estrella Requena, Mercè Ferre, Ruben Mora, Mònica Martinez, Montserrat Serrano, Jordi Vives, Pilar Dominguez i Pere Soley.

L’alcaldable de la Candidatura d’Unitat Popular, CUP de Santa Perpètua, Robert Morral, explica que si obtinguessin un regidor es repartiran aquest càrrec entre dues persones ja que la CUP considera que tots els membres de la candidatura són iguals perquè així és la seva manera d’entendre que cal canviar la política.

10 de maig de 2011