La CUP es suma a la vaga en el transport públic

Nacional

La formació independentista es mostra contrària a l’increment de les tarifes i demana augmentar-ne els serveis La Candidatura d’Unitat Popular de Sabadell ha decidit sumar-se […]


La formació independentista es mostra contrària a l’increment de les tarifes i demana augmentar-ne els serveis

La Candidatura d’Unitat Popular de Sabadell ha decidit sumar-se a la iniciativa #TMB51 que proposa una vaga de consum de transports públics durant el dimarts 10 de gener. La protesta pretén oposar-se així a l’increment dels preus impulsat pel govern d’Artur Mas. A la vegada, però, la CUP insta a revisar les retribucions dels directius per tal que l’eficiència econòmica no es busqui perjudicant una majoria i beneficiant una minoria.

De la mateixa manera, la portaveu Anna Barney ha lamentat que en un període com l’actual “es prenguin mesures que perjudiquen clarament a la classe treballadora i que alhora suposen un nou pas enrere pel nostre medi ambient”. Contràriament, s’ha mostrat partidària de mantenir els serveis bàsics i “si cal retallar que es miri cap a les diputacions, consells comarcals o d’altres indrets on existeixen unes altes retribucions per unes tasques més que dubtables”.

 

10 de gener de 2012