La CUP vol crear un Banc de Memòria Digital al municipi de Bordils

Nacional

La candidatura independentista presentarà una moció al proper ple on defensarà la creació d’un Banc de Memòria digital a Bordils. L’iniciativa, que ha sorgit de […]


La candidatura independentista presentarà una moció al proper ple on defensarà la creació d’un Banc de Memòria digital a Bordils.

L’iniciativa, que ha sorgit de la Comissió de Memòria Històrica de la CUP Bordils, vol ser un testimoni directe de la gent del poble com una de les fonts d’informació més valuoses que tenim actualment.

Aquest projecte té  com a finalitat recollir el coneixement de la gent que ha viscut els esdeveniments del segle XX a partir dels records, vivències i experiències… intentarà ser un projecte de recuperació de la memòria oral del municipi a partir d’entrevistes a la gent gran de Bordils.


A més també es recolliran: fotografies, filmacions, postals antigues, programes de diferents actes…que seran degudament ordenades i enumerades, per poder-hi accedir de manera fàcil.

És per això que des de la CUP demanen a l’Ajuntament de Bordils tot el seu suport amb aquest projecte. Des del suport logístic, com la difusió del mateix a través de la seva web i butlletí municipal fins al suport econòmic al projecte.

A la moció també  s’anima al conjunt de bordilenques i bordilencs a participar del projecte, ja sigui aportant material i/o integrant-se en la comissió encarregada del projecte de creació del Banc de Memòria Digital de Bordils.

9 de gener de 2012