La CUP de Tarragona es posiciona com el vot útil independentista a la ciutat

Nacional

La CUP també ha volgut pronunciar-se sobre els resultats de les enquestes publicades en diversos mitjans de comunicació. Si bé no donen representació directament a […]


La CUP també ha volgut pronunciar-se sobre els resultats de les enquestes publicades en diversos mitjans de comunicació. Si bé no donen representació directament a la Candidatura d’Unitat Popular, sí que donen un alt percentatge a la quantitat de gent que no triarà cap de les quatre opcions amb representació actualment al consistori. En el cas del Periódico, tot i preguntar per sis forces determinades, la CUP no hi era i s’ha demostrat que entra directament en el mapa polític tarragoní, tot i no obtindre el ressò dels mitjans locals.

Concretament, i avaluant la resta de resultats, en el cas de Lleida donen un regidor a la CUP amb un percentatge de vot directe molt semblant al de Tarragona. Per tant, asseguren que la representació és molt factible, i animen als independentistes que vulguin que se senti la seva veu en clau nacional al consistori que votin la CUP per fer-la entrar. I és que són l’única opció que farà polítiques en clau nacional i alhora social que té oportunitat d’accedir-hi, a diferència d’Esquerra, que faria de crossa del PSOE.

Recordem que la Candidatura ha reunit el suport de diversos agents socials i nacionals de la ciutat i del territori, que són visibles en els seus vídeos de campanya, com ara Joan Reig.

16 de maig de 2011