La CUP fa una valoració positiva de les trobades amb les entitats gironines

Nacional

La CUP de Girona ha fet una valoració molt positiva de les trobades amb entitats ciutadanes que la formació va organitzar la setmana passada. Així, […]


La CUP de Girona ha fet una valoració molt positiva de les trobades amb entitats ciutadanes que la formació va organitzar la setmana passada. Així, desenes d’entitats van participar en les quatre reunions temàtiques, en què els representants de la formació van explicar els principals passos previstos de cara als pròxims mesos i van escoltar les demandes i reivindicacions de les associacions. La CUP també es va comprometre a fer arribar les iniciatives o queixes de les entitats al ple municipal, ja sigui a través de mocions o preguntes a l’equip de govern.

D’altra banda, el procés de diàleg amb la ciutadania i entitats engegat per la CUP culminarà demà, en la trobada oberta que es celebrarà al teatre del centre cívic de Sant Narcís a les 8 del vespre. L’acte s’ha batejat com la I Assemblea d’Unitat Popular a Girona, i que la formació preveu realitzar a partir d’ara de forma anual. L’objectiu de la trobada és agrair a la ciutadania la confiança i l’esforç en les passades eleccions, que van permetre a la CUP l’obtenció de tres regidors, presentar un pla de treball per als pròxims mesos, i debatre la posició que la CUP ha de prendre el dissabte que ve al Ple d’investidura. Pel portaveu Jordi Navarro, “volem donar veu a la ciutadania, especialment aquells que van votar-nos el passat 22 de maig, i fer-los partícips de la nostra acció política. Per no perdre la seva confiança, volem tenir-hi un contacte fluid, i que ens diguin periòdicament com valoren el que estem fent i quines propostes volen que impulsem”.

6 de juny de 2011