La CUP de Vilanova publica un dossier i un vídeo per explicar ‘4 anys de feina, 4 anys de lluita’

Nacional

La CUP de Vilanova i la Geltrú ha presentat també en roda de premsa el contingut de la nova Busca, la seva revista anual que […]


La CUP de Vilanova i la Geltrú ha presentat també en roda de premsa el contingut de la nova Busca, la seva revista anual que la formació de l’Esquerra Independentista distribueix porta a porta cada mes d’abril. La mateixa Busca 2011 reserva un espai important a fer un resum dels 4 anys de feina institucional, un altre a detallar les iniciatives socials i cíviques impulsades per la Candidatura, i un espai on fa públics, de nou i com cada any, els seus comptes. En aquest número, a més, la CUP explica amb detall els diners que destinarà al procés electoral: els Punts de Trobada, la precampanya i la campanya electoral.

Pel que fa al balanç dels darrers 4 anys, la CUP destaca que ha presenat un total de 79 mocions sobre temes diversos, que ha volgut agrupar en tres àmbits d’acció: la denúncia, la proposta i la solidaritat. Per a l’actual regidor de la CUP a Vilanova i la Geltrú, Quim Arrufat, la CUP ha estat activa en el seguiment de l’acció de govern i ha tingut la iniciativa suficient per fer propostes viables sobre temes on l’administració municipal mostrava paràlisi, com en promoció econòmica, cultura, defensa del territori o urbanisme.

Amb la voluntat de retornar als ciutadans la confiança dipositada en la CUP a les eleccions de 2007, la Candidatura ha editat un dossier i un vídeo a tall de resum d’aquesta feina, malgrat que totes les mocions presentades per la formació estan disponibles al seu web i poden ser consultades per tothom. També La Busca 2011 i els comptes de la formació estan penjats a la mateixa pàgina web.

14 d'abril de 2011