Dimecres 18, concentració a Martorell per la veritat i la llibertat d’expressió

Nacional

Serà a les 19:30 a la Plaça de l’Ajuntament de Martorell. Una setmana després de la visita del PP a Martorell, amb tota la polseguera […]


Serà a les 19:30 a la Plaça de l’Ajuntament de Martorell. Una setmana després de la visita del PP a Martorell, amb tota la polseguera mediàtica que ha aixecat la protesta de veïns i veïnes martorellenques, de nou tornen a concentrar-se. I ho fan reclamant llibertat d’expressió i veritat, atenent a la sorpresa mostrada per les mentides i les falses acusacions que s’han disparat des dels mitjans de premsa.
Si des dels mass mèdia s’ha ajudat a crear més confusió, els mitjans de contrainformació a la xarxa han servit als veïns i veïnes de Martorell (acusats de rebentar l’acte), d’eina de comunicació per a donar explicacions (podeu llegir el comunicat ací).

També podeu veure unes fotografies (1 , 2 , 3 ) llegir el comunicat de suport de la CUP de Martorell,  el comunicat de l’Espai Jove de la Intersidical-CSC, etc.

Per tot això, els veïns i veïnes de Martorell convoquen una concentració a la Plaça de l’Ajuntament aquest proper dimecres 18 d’octubre a les 19:30.

29 d'abril de 2015