Aquest divendres arrenca el cicle ‘Cap a la unitat popular’ a Reus

Nacional

El Casal Despertaferro de Reus acollirà aquest divendres 20, el 27 i el 7 de setembre, un cicle de xerrades i debats que promouen conjuntament […]


El Casal Despertaferro de Reus acollirà aquest divendres 20, el 27 i el 7 de setembre, un cicle de xerrades i debats que promouen conjuntament les CUPs d’arreu de les comarques del Camp, amb l’objectiu d’obrir el debat a la militància, al conjunt de l’Esquerra Independentista i de la ciutadania, els reptes actuals, l’estratègia i la tàctica per construir els tres pilars fonamentals d’aquest projecte: la construcció nacional dels Països Catalans, la construcció d’un nou model propi de socialisme i la construcció d’una democràcia popular i radical.

Les xerrades -que són obertes a tota la ciutadania- s’iniciaran aquest divendres, amb la participació d’Aleix Cardona, membre del grup de cultura popular SOLC i de l’organització Terra i Llibertat i Xavier Díez, historiador i sindicalista de l’USTEC, els quals seran persentats per Jordi Martí, sindicalista i militant de la CUP. Aquesta, portarà per títol ‘Construïm els Països Catalans’, i versarà sobre diferents temes, tant de caràcter històric, com sobre la conjuntura actual, amb debats sobre el nou regionalisme i la crisi de la  sobirania en el capitalisme actual.

El divendres 27, Jaume Soler i Gabriela Serrar parlaran sobre participació ciutadana i democràcia, i el dia 7 de setembre l’economista Josep Manel Busqueta, ens parlarà sobre l’alternativa al model productiu actual. En acabar les diferents xerrades, hi haurà un sopar-tertúlia a la Taverna Despertaferro amb les ponents de les respectives xerrades, per tal de poder debatre de forma més distesa. Cal apuntar-se al 676 86 66 77.

17 de juliol de 2012