‘Endavant (OSAN)’ amb les Candidatures d’Unitat Popular

Nacional

El proper 27 de maig de 2007 estan convocades a l'Estat espanyol eleccions municipals. En aquestes eleccions, una gran part de les catalanes i els […]El proper 27 de maig de 2007 estan convocades a l'Estat espanyol eleccions municipals. En aquestes eleccions, una gran part de les catalanes i els catalans aniran a votar per tal d'escollir els i les representants polítiques més properes a la seva realitat diària: les regidores i els regidors.

Des d'Endavant (OSAN), creiem que aquestes eleccions són una oportunitat per al conjunt de l'Esquerra Independentista i els moviments socials d’avançar en el procés de creació d'espais de contrapoder popular: espais realment democràtics i de base, que treballen per a l'emancipació nacional, personal i de classe.


En els darrers anys, han aparegut per tot el territori una sèrie de candidatures que, tant com a agrupacions d'electors o bé com a Candidatures d'Unitat Popular, aposten per la lluita de base i popular per tal d’anar construint espais de decisió i de democràcia que s'enfrontin a l'Estat espanyol i a les dinàmiques polítiques mercantilistes i venudes dels partit institucionals d'arreu dels Països Catalans, així com a l'ofensiva liberalitzadora i de control social que estem patint els i les treballadores.

Des de Endavant (OSAN), doncs, volem manifestar el nostre suport a les Candidatures d'Unitat Popular en les properes eleccions municipals del 2007 i animem a tothom a col·laborar i a participar de tots aquells actes que les diferents candidatures estan organitzant arreu del país.

Amb l’objectiu de consolidar una alternativa rupturista als municipis catalans, cal que tothom ens impliquem en aquestes candidatures, per aportar la nostra feina, la nostra il·lusió i també la nostra crítica revolucionària. És per això que animem a totes les catalanes i els catalans a votar a les Candidatures d'Unitat Popular, amb el benentès que el vot només és una xicoteta aportació al treball diari i constant encaminat a construir la Unitat Popular, que ens portarà a la independència i el socialisme.

Construïm la Unitat Popular!

Països Catalans, 16 de maig de 2007

Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional)

18 de maig de 2007