Escola de tardor de les CUP a Viladamat

Nacional

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Vildamat, a l’Alt Empordà, la tercera escola de tardor de les CUP. Cent vint persones, representant una trentena […]


Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Vildamat, a l’Alt Empordà, la tercera escola de tardor de les CUP. Cent vint persones, representant una trentena de CUP, han debatut dissabte i diumenge, en el marc de tres comissions de treball, els eixos bàsics de la precampanya i la campanya electoral. S’han formulat propostes pràctiques en matèria d’organització i economia, agitació i premsa i programes municipals.
L’Escola ha permès enfortir el projecte comú; l’experiència de candidatures amb més trajectòria ha donat suport i eines de treball a qui es presenta per primera vegada. Properes jornades de treball en matèria d’urbanisme, hisenda, governació i participació ciutadana seguiran consolidant la línia formativa de les persones vinculades a les CUP.

El maig del 2007 un major nombre de municipis  tindrà l’opció de recolzar les Candidatures d’Unitat Popular i, per tant, la proposta de l’esquerra independentista arribarà a més viles i ciutats. Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Girona, Viladamat i Salt són alguns dels municipis que presentaran candidatura a les comarques gironines. També està previst que d’altres localitats del país, com ara Valls, Vilafranca del Penedès o Sabadell, tornin a presentar llista i puguin revalidar la representació al consistori.

La coalició amb la recent creada Poble Viu permetrà també vincular el treball de candidatures independents al projecte municipalista de l’esquerra independentista.

En el plenari de cloenda, Jordi Navarro, portaveu de la CUP de la ciutat de Girona, ha expressat la seva convicció que “les CUP faran un pas endavant en les properes eleccions municipals perquè som l’única proposta transformadora de caràcter municipalista del país”.

Viladamat, 5 de novembre del 2006
5 de novembre de 2006