Girona: El portaveu de la CUP a Girona denuncia dos espanyolistes el van agredir

Nacional

[Carmina Solano – Girona] El portaveu de la CUP a Girona, Jordi Navarro, ha denunciat que divendres a la nit dos nois el van atacar […]


[Carmina Solano – Girona] El portaveu de la CUP a Girona, Jordi Navarro, ha denunciat que divendres a la nit dos nois el van atacar i increpar amb insults espanyolistes al barri de Taialà de Girona. Els sospitosos també han denunciat Navarro per agressions.


Navarro va explicar a aquest diari que, cap a les onze de la nit, sortia de casa d'un amic a Taialà. Tenia la moto en una plaça i duia una samarreta amb referències independentistes. Diu que, quan provava d'engegar la moto, un cotxe vermell va irrompre a la plaça. En van baixar dos joves que, amb més gent, el van envoltar i increpar (amb insults com ara «catalán de mierda»).


Segons Navarro, un dels dos nois del cotxe li va prendre unes claus, però no pas la de la moto, la qual va engegar i va fugir. Diu que va anar cap al passeig de la Copa, on hi ha les barraques de les Fires. Quan era a l'avinguda de França, a punt d'arribar-hi, el mateix cotxe vermell li hauria barrat el pas i l'hauria fet caure a terra. D'acord amb la versió de Navarro, un dels ocupants va baixar del vehicle i li va clavar un cop de puny a la cara. Ell va demanar ajuda i els dos joves van marxar. Cap a la una de la matinada, uns municipals es van presentar a casa de Navarro i li van demanar que els acompanyés a comissaria perquè l'havien denunciat per uns atacs. Després de signar la notificació dels fets, va presentar una altra denúncia per agressions.


D'altra banda, el portaveu d'Alerta Solidària, Lluís Sales, va explicar que, ahir a la matinada, un mosso va agredir un menor a Girona. L'afectat és un maulet de Figueres que tornava de barraques amb una colla, cantant pel carrer. L'agent hauria clavat un cop de puny a la boca del noi al·legant que alterava l'ordre públic. Ahir era previst que la víctima denunciés els fets als jutjats de Barcelona.

1 de novembre de 2006