EUiA i la CUP del Vendrell demanen l’informe que l’Ajuntament va realitzar sobre la situació dels guals

Nacional

Consideren que és tracta d’una qüestió de transparència. També volen saber a quina empresa es va encarregar, el mecanisme d’adjudicació i el cost final. La […]


Consideren que és tracta d’una qüestió de transparència. També volen saber a quina empresa es va encarregar, el mecanisme d’adjudicació i el cost final.

La CUP i EUiA del Vendrell han presentat una instància, al registre d’entrada de l’Ajuntament, sol·licitant l’informe que aquesta entitat va encarregar per conèixer la situació dels guals al municipi. Les dues formacions vendrellenques també demanen altra informació relacionada, com a quina empresa es va adjudicar la realització de dit informe, quin mecanisme d’adjudicació es va realitzar i quin cost final va tenir..

Creuen que es tracta d’un exercici de transparència, que el govern del Vendrell ha d’entendre com a tal, sobretot davant del malestar creat al municipi per les actuacions del consistori respecte el tema dels guals.

Les dues organitzacions consideren que el govern quadripartit ha actuat de forma arbitrària, fruit d’un afany recaptatori, per dissimular la pèssima gestió econòmica. Consideren que el deixar córrer rumors sobre aquest informe i el seu cost, fa que augmenti la indignació de bona part de la ciutadania.

És en aquest sentit que entenen que la informació sol·licitada, a la que tenen dret, els serà facilitada en el menor temps possible.

Tanmateix, i com ja van realitzar fa unes setmanes, han reiterat el seu ple suport i recolzament a la recentment creada Plataforma d’Afectats/des pels Guals del Vendrell.

 Adjuntem copia de la sol·licitud:

 “EXPOSEM:

 – Que ja fa mesos es va fer públic que, des de l’Ajuntament del Vendrell, s’havia realitzat un informe per tal de ser coneixedors de la situació dels guals.

Per tot això,

 SOL·LICITEM: 

– Que se’ns comuniqui quin va ser el cost d’aquest informe.

– Que se’ns comuniqui a quina empresa es va encarregar dit informes i quin mètode es va fer servir per seleccionar-la.

– Que se’ns faci arribar còpia de l’informe.

 Rubén Suan Vives

CUP EL VENDRELL

 

Alfredo Valdivielso Romero

EUiA El Vendrell

 

El Vendrell, 5 de març de 2013

 

SR. BENET JANÉ – ALCALDE

12 de març de 2013