Èxit de l’acte de presentació la llista i del vídeo de campanya de la CUP de Molins de Rei

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Molins de Rei va presentar el passat dissabte 16 d’abril la seva llista electoral i el vídeo de campanya. […]


La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Molins de Rei va presentar el passat dissabte 16 d’abril la seva llista electoral i el vídeo de campanya. 123 persones van assistir a l’acte, que es va realitzar a la Traska Truska, al barri de la Granja.

Abans de presentar la llista van haver-hi 5 intervencions de diferents membres de la CUP. En primer lloc el regidor Àlex Maymó va fer un repas de la feina feta durant aquests 4 anys i va presentar dades concretes que seran ampliades properament amb un dossier que esta preparant-se per passar comptes de tota la feina feta fins ara. Va destacar les 29 mocions presentades, les 213 preguntes i precs formulats i els 473 expedients d’informació analitzats durant aquests 4 anys. Va concloure la seva intervenció assegurant que l’objectiu de la CUP no és governar a qualsevol preu. El nostre objectiu principal és que s’apliqui el nostre programa electoral i si arriba el moment i la nostra assemblea ho avala estem preparats i preparades per governar però mai negociarem la formació d’un govern en base a un simple repartiment de parceles de poder, com ha estat habitual en els últims anys.

Albert Botran va explicar el gran creixement que ha experimentat el projecte de la CUP en els últims anys i què això es materialitza amb més de 75 candidatures arreu dels Països Catalans, amb presència a nombroses capitals de comarca i en 6 municipis del Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat.

Laura Peradalta va enumerar les 10 principals prioritats del programa electoral de la CUP, que han estat escollides amb un procés participatiu. En la fase de debat i elaboració del programa han participat 78 persones de la vila i s’han realitzat 11 punts de trobada per recollir les aportacions i propostes dels vilatans i vilatanes.

Per acabar, Roger Castillo i Mar Miralles van presentar la llista electoral tot destacant que la mitjana d’edat es situa en 34,5 anys i que un 40% de la llista està formada per homes i dones de més de 40 anys.

La nombrosa assistència és un reflex del creixent suport que està experimentant el projecte de la Candidatura d’Unitat Popular. La llista electoral de 31 persones (el màxim legal) demostra que som gent de totes les edats i de tots els barris de la vila. També s’han sumat al projecte persones provinents d’altres formacions politiques i àmbits ideològics, com també persones que feia anys que estaven desencantades amb la política. I com sempre, som gent implicada en les moltíssimes entitats i associacions de Molins de Rei. Estem preparats i preparades per fer un gran pas endavant en aquestes eleccions municipals.

Per finalitzar l’acte es va presentar el vídeo de campanya, que ha representat un gran esforç a nivell tècnic. En aquest sentit volem agrair des de la CUP la gran feina realitzada per Marc Vendrell, Gerard Capdevila i Miquel Monfort.

18 d'abril de 2011