La CUP estrena blog de campanya i distribueix 45.000 fulletons als domicilis de Girona

Nacional

La CUP de Girona, que compta amb el suport de Reagrupament en les properes eleccions municipals, ha estrenat aquest cap de setmana un blog de […]


La CUP de Girona, que compta amb el suport de Reagrupament en les properes eleccions municipals, ha estrenat aquest cap de setmana un blog de campanya i ha començat a distribuïr fulletons on es donen a conèixer els candidats i el programa electoral.

La CUP de Girona, amb el suport de Reagrupament, ha estrenat aquest cap de setmana el blog La veu del carrer en el qual es vol rendir compte de l’activitat de precampanya i campanya de la candidatura. ‘La veu del carrer’, és el lema que utilitzarà la CUP en les properes eleccions municipals i ha estat, precisament, el nom triat per al domini d’internet.

En aquesta pàgina, adaptada als dispositius de telèfon mòbil, s’hi podrà seguir l’activitat de l’alcaldable, Jordi Navarro, i també la dels altres integrants de la candidatura. Aquest dissabte passat el blog ja es va fer ressò de les dues parades informatives instal·lades a la ciutat (al carrer de la Creu i al mercat del Lleó, el dissabte) i també d’altres activitats de la candidatura (la participació de Navarro a la bicicletada de Mout-te en Bici o la presència de membres de la CUP a la manifestació de la diada de València).
 
Coincidint amb la posada en marxa d’aquesta pàgina a internet, els independentistes han començat a distribuir un fulletó informatiu a les bústies de Girona. El díptic consta d’un extens resum de les propostes electorals de la CUP, d’un article d’opinió d’en Jordi Navarro i d’un gran pòster central de les fotografies i els perfils dels 35 integrants de la candidatura. S’espera que aquest fulletó arribi a tots els domicilis de la ciutat abans del dimecres.
 
19 d'abril de 2011