La Garriga: Presentació de la campanya sobre la crisi econòmica mundial

Nacional

Diumenge 25 d’octubre a les 18h,  a l'Auditori de l’Escola Municipal de Música (Plaça del Silenci). Amb el lema “Capitalisme, crisi, precarietat. Que no t’aturin: […]Diumenge 25 d’octubre a les 18h,  a l'Auditori de l’Escola Municipal de Música (Plaça del Silenci). Amb el lema “Capitalisme, crisi, precarietat. Que no t’aturin: mou-te i

construïm alternatives!”, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de la

Garriga presentarà aquest una campanya a nivell local sobre la crisi

econòmica mundial.


L’objectiu de la campanya és generar un discurs crític sobre les causes i conseqüències de la crisi, a través de xerrades, taules rodones, tallers i activitats molt diverses que busquen la participació de la població de la Garriga, per tal de traslladar al nostre poble el debat social sobre les alternatives al capitalisme i elaborar, conjuntament, un discurs que serveixi per vestir ideològicament un nou model de poble, país i societat, i poder transformar l'existent.

Per això, la presentació d’aquest diumenge anirà acompanyada d’una xerrada sobre l’evolució i funcionament del capitalisme en la societat actual, a càrrec de Joan Junyent, membre del Seminari d'Economia Crítica TAIFA.

CUP – Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga

La Garriga, octubre de 2009

25 d'octubre de 2009