Girona: Unes 200 persones es concentren a Girona a favor del Líban

Nacional

[ M.M.R.P. ] Prop de 200 persones es van concentrar ahir, a les vuit del vespre, en solidaritat amb el poble palestí i libanès davant […]


[ M.M.R.P. ] Prop de 200 persones es van concentrar ahir, a les vuit del vespre, en solidaritat amb el poble palestí i libanès davant de la Subdelegació del Govern espanyol a Girona, sota el lema Aturem l’ofensiva israeliana. Solidaritat amb el poble palestí i libanès. ZP i UE, còmplices. La concentració, convocada per la Plataforma Aturem la Guerra de les comarques gironines, la Coordinadora d’ONG de comarques gironines, La Màquia, Lluita Internacionalista, elsud.org, Maulets, CUP i el Forn Casal Independentista.

Els organitzadors van llegir un comunicat dels treballadors palestins de la franja de Gaza en què es denunciava el bombardeig contra la població civil i les infraestructures libaneses i es demanava la pressió dels governs europeus i l’ONU per aturar l’ofensiva israeliana. A continuació, els manifestants van anar fins a la plaça del Vi per llegir un manifest conjunt, on es denunciava el bloqueig d’aliments i s’exigia al govern espanyol que es defineixi en contra de l’atac d’Israel. Durant el recorregut es van cridar consignes com ara «l’Estat sionista és el terrorista» i «Zapatero, prou complicitat».

29 d'abril de 2015