Girona: La CUP demana explicacions per l’eliminació de la pista de bàsquet de Domeny

Nacional

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona considera greu que s'hagi eliminat la pista de bàsquet del sector de Domeny. Per això, l'organització manifesta el […]


La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona considera greu que s'hagi eliminat la pista de bàsquet del sector de Domeny. Per això, l'organització manifesta el seu desacord amb l'acció i recorda que l'Ajuntament de Girona s'havia compromès amb els veïns a mantenir aquest servei.

En aquest sentit, la formació política ha qualificat d'insuficients les explicacions que ha donat l'equip de govern en relació a aquest tema i ha exigit una solució satisfactòria per als veïns. Cal recordar que Domeny, així com el conjunt de barris de l'esquerra del Ter, tenen en general una escasa oferta de serveis públics i equipaments, i des d'aquest punt de vista és totalment desencertada la mesura d'eliminar aquesta zona esportiva.

 Finalment, la CUP aprofita per recordar que la planificació urbanística que s'està duent a terme a Domeny sembla sobredimensionada en l'actual context de crisi, per la qual cosa apel·la al sentit comú i reclama de nou que es replantegi l'elevada densitat d'habitatges que es preveu desenvolupar en aquest sector.

16 de juny de 2010