Girona: La CUP qüestiona el concurs d’idees sobre el Pont del Dimoni

Nacional

La Candidatura d'Unitat Popular  (CUP) de Girona qüestiona la idoneïtat de convocar un concurs d'idees per a definir el projecte de reinstal·lació del Pont del […]


La Candidatura d'Unitat Popular  (CUP) de Girona qüestiona la idoneïtat de convocar un concurs d'idees per a definir el projecte de reinstal·lació del Pont del Dimoni. La formació independentista entén que aquesta iniciativa suposaria un esforç innecessari, atès que les entitats que han impulsat el projecte ja han formulat una proposta que compta amb el suport d'una bona part del teixit associatiu, tant del barri com de la ciutat.

"No podem despreciar la iniciativa ciutadana d'aquesta manera. L'Ajuntament vol allargar les coses innecessàriament i de pas restar protagonisme a les entitats", ha expressat Jordi Navarro, portaveu de la formació.

El concurs d'idees que proposa l'equip de govern també planteja interrogants referents al pressupost de la iniciativa. En aquest sentit, la CUP reclamaria informació detallada, pública i transparent del cost de la proposta.

La CUP reitera el seu suport a la proposta plantejada recentment per les entitats.  El pont, per a la CUP, ha d'esdevenir l'element vertebrador del barri de Santa Eugènia i un nexe d'unió amb Sant Narcís.

10 de juny de 2010