Sant Cugat: La CUP se solidaritza amb els treballadors i treballadores de Delphi

Nacional

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) se solidaritza amb els treballadors de la planta santcugatenca de la multinacional Delphi, davant la proposta de la direcció de […]


La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) se solidaritza amb els treballadors de la planta santcugatenca de la multinacional Delphi, davant la proposta de la direcció de l'empresa d'acomiadar 66 empleats. La CUP considera que els empresaris tenen molt beneficis quan l'economia va bé i que, per tant, també han d'assumir les despeses quan van malament.

El grup prepara una plataforma amb d'altres col·lectius de la ciutat per lluitar contra la crisi i les seves conseqüències i per proposar alternatives.

 

La CUP ha explicat que dóna suport públicament als treballadors de les plantes de Sharp i Delphi de la ciutat, i que està en contra dels Expedients de Regulació d'Ocupació (ERO). El membre de l'agrupació local de la CUP, Ignasi Bea, ha criticat la proposta de l'empresa d'acomiadar aquests treballadors. Són declaracions a Cugat.cat.

CUP: «Volem mostrar el nostre rebuig als EROs perquè considerem que és una mesura injusta. Quan la cosa va bé els empresaris tenen molts beneficis i quan va malament haurien també d'assumir-ho.»

D'altra banda, Bea ha explicat que la CUP està preparant una plataforma, juntament amb altres col·lectius locals, per oferir propostes i alternatives en la lluita contra la crisi i els ERO.

10 de juny de 2010