Girona: La CUP reclama més inversions pels barris de Sta. Eugènia i Sant Narcís, els més poblats.

Nacional

       Dona suport a les reivindicacions de les entitats esportives del Barri de Sta. Eugènia i emplaça a l' equip de govern a buscar ràpidament una […]       Dona suport a les reivindicacions de les entitats esportives del Barri de Sta. Eugènia i emplaça a l' equip de govern a buscar ràpidament una solució. Presentarà al·legacions a la tramitació del Pressupost Municipal.


La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) reclama una major inversió pels barris de Santa Eugènia de Ter i Sant Narcís, àrees que sumen una població de gairebé  el 50% de la ciutat de Girona. Aquests barris pateixen un dèficit històric d’infraestructures i serveis  esportius, culturals, educatius, així com manca d' espais verds. Per això urgeix corregir aquest greuge.


En aquest sentit la CUP comparteix les crítiques que el CESET (Club Esportiu Sta. Eugènia de Ter) dirigeix a l’Ajuntament i per això li vol mostrar el seu suport, alhora que emplaça l’equip de Govern a dialogar i cercar vies de resolució.


En aquesta línia, la CUP anuncia que presentarà al·legacions al Pressupost Municipal  (que està en període d’exposició pública) i en l’apartat d’inversions reclamarà la construcció d’un espai poliesportiu que doni servei als barris de Santa Eugènia i Sant Narcís.

19 de novembre de 2008