Girona: Habitatge, dret o privilegi?

Nacional

L’especulació urbanística i el model de ciutat a debat. Aquest dissabte 24 de febrer a les quatre de la tarda al Centre Social La Màquia […]L’especulació urbanística i el model de ciutat a debat.


Aquest dissabte 24 de febrer a les quatre de la tarda al Centre Social La Màquia (c/ del Vern, 15-17 baixos) tindrà lloc el quart Punt de Trobada de la CUP de Girona sobre Habitatge, per plantejar-ne entre tots i totes reflexions i alternatives.Tothom qui ho desitgi pot consultar i baixar-se els textos que ens ajudaran a reflexionar sobre aquest tema a www.elsud.org. Dissabte al Punt de Trobada farem tres petits grups de treball per aprofundir en diversos aspectes del problema de l’habitatge (cadascú es posarà al grup que vulgui) i després farem una posada en comú.


Recordeu que els Punts de Trobada són espais oberts a tothom per debatre sobre diversos temes que afecten la nostra vida quotidiana i poder recollir així les aportacions i les conclusions més interessants i innovadores al programa electoral de la CUP de Girona. Els Punts de Trobada també pretenen ser una eina de formació col·lectiva on poder aprendre del coneixement i les experiències dels altres.

23 de febrer de 2007