Girona: Jordi Navarro encapçalarà la llista de la CUP a Girona

Nacional

L'organització també fa un balanç polític positiu del darrer curs. Una cinquantena de militants de la CUP de Girona ha aprovat aquest cap de setmana […]


L'organització també fa un balanç polític positiu del darrer curs. Una cinquantena de militants de la CUP de Girona ha aprovat aquest cap de setmana l'única candidatura presentada per encapçalar la llista electoral de la formació a les properes eleccions municipals.

La CUP torna a dipositar la confiança en Jordi Navarro, que ja havia liderat el projecte en les darreres dues conteses electoral. Altres membres de les comissions de treball l’acompanyaran en els llocs capdavanters de la llista. En la mateixa trobada, la militància va ratificar els informes del darrer curs polític.
Jordi Navarro tornarà a encapçalar la llista de la CUP a les eleccions municipals a Girona. Així ho ha decidit la militància per unanimitat aquest passat cap de setmana. Navarro, de 39 anys, és funcionari municipal – treballa de conserge en una escola pública -, estudia geografia i compta amb una llarga trajectòria en el món ecologista.  El cap de llista ha volgut agrair la confiança dipositada en la seva persona, tot destacant que "la CUP és una organització assembleària, on les decisions es prenen col·lectivament". Per aquesta mateixa raó, d’aquí a poques setmanes serà presentat l’equip sencer de persones que encapçalaran la llista, entre les quals s’hi troben representants de les comissions de treball de la CUP.
En les darreres eleccions municipals la CUP va obtenir 916 vots, que no li van ser suficients per obtenir representació. Després de vuit anys d'intens treball a la ciutat, els militants confien ara en convertir-se en la veu del carrer a l'Ajuntament. Aquest serà, de fet, un dels lemes amb els quals la CUP es presentarà públicament durant el proper curs polític.
En aquesta assemblea, la militància també ha ratificat els informes de les diferents àrees de treball. S'han repassat els documents dels grup de treball de Comunicació i d'Eleccions Municipals, amb els quals s'ha dotat la CUP per encarar els propers mesos amb més garanties. Per altra banda, representants de les àrees temàtiques sectorials han explicat la feina del darrer curs polític. D'entre aquestes comissions destaquen la d'Educació-Cohesió Social i la de Medi Ambient, que ja compten  amb una nombrós grup de col·laboradors i han complert amb una ambiciosa agenda de treball, consistent en l'anàlisi de les problemàtiques municipals i en trobades amb les entitats i persones que s'ocupen d'aquests àmbits.

21 de juliol de 2010