Guillem Palau, serà l’alcadable per la CUP a Pineda de Mar

Nacional

Guillem Palau ha estat presentat com a cap de llista per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Pineda de Mar. L’acte, celebrat ahir a Can […]


Guillem Palau ha estat presentat com a cap de llista per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Pineda de Mar. L’acte, celebrat ahir a Can Comas, va aplegar un centenar de persones. El Candidat a l’alcaldia de Pineda per la CUP, Guillem Palau, va explicar els eixos principals del programa: la participació ciutadana, insubmissió a les festivitats espanyolistes, l’economia productiva, agricultura local, energies renovables, i sostenible, i també aturar el creixement, en especial, aturar la construcció de 2000 vivendes a l’Àrea residencial Estratègica. També va parlar de la necessitat d’apostar per una gestió de residus més eficaç i pel que va qualificar de “independentisme insubornable i d’esquerres”. El candidat de la CUP Va parlar de la importància de l’economia sostenible i la pagesia. Guillem Palau va dir que estem davant d’una crisi econòmica, ecològica i energètica i va dir que davant d’això s’ha de treballar des de la societat civil i també fomentar la implantació d’empreses sostenibles al polígon. El candidat de la CUP va dir que confien en aconseguir representació a l’Ajuntament de Pineda.
En l’acte, la número 2 de la llista, Marta Buch, va presentar els resultats de l’enquesta participativa que ha fet la CUP, i que recullen les preocupacions de molts ciutadans, que els han portat a elaborar les propostes pel programa electoral que han presentat. En l’acte va intervenir el portaveu Nacional de la CUP, Marc Sallas, que va donar suport a la candidatura de Pineda. Marc Sallas va dir que la CUP respon a la il.lusió d’un país que està canviant, sobretot els darrers quatre anys, i va fer referència a les consultes independentistes arreu del territori.

14 de març de 2011